White Tiger Print Pointer -->

LAIVALLA

Moikka kaikki! Käväistiin Viking line Gracella, risteilyllä Emman kanssa. Tätä kolmatta laiva matkaa yhdessä ollaan odotettu ihan ihokarvat pystyssä, ja se kannatti, meillä oli super kiva ja mahtava matka!

470

Lähdettiin perjantaina iltalaivalla kohti Tukholmaa ja seuraavana päivänä sitten tietenkin matka kotiin päin, joka tuntuu ainakin mun mielestä aina kovin haikealta, haha :-D!

480502522

Saatiin nauttia ihan mahtavista maisemista molemmissa päissä ja ilma oli mikä mahtavin, vaikka laivan lähdettyä Suomesta vielä vähän sateli. Ihan yön pikkutunneille valvottiin, naurettiin ja seikkailtiin ympäri laivaa, aamulla se kyllä vähän kostautui herätessä aivan väsyneenä aamupalalle, ups. Joka kerta saatiin nauttia mahtavisata ruoka-annoksista, vaikka seisovasta pöydästä ei Emman kanssa osattu oikein hakea mitään, kun kaikki näytti niin fiiniltä ja hienolta!

556540PicMonkey Collage 1

Laivasta löytyi myös Victoria's Secret liike, jossa yllätys yllätys, tuli tietenkin käytyä! Toinen kerta kun kävin heidän liikkeessään ja nyt tarttuivat ensimmäiset bodymist tuoksut mukaan: Pure Seduction Blush (joka on muuten erikois tuoksu jota saa vain nyt kevään ja kesän!) ja PINK Sweet & Flirty. Pääsin siis vihdoinkin whitegirl juttuun kunnolla mukaan! Mitä Victoria's Secret tuoksuja teillä on? :-)

PicMonkey Collage

Ekaa kertaa olin tällä uudella Viking Linen laivalla, ja tykkäsin kyllä älyttömän paljon! :-)
Oletteko te käyneet jo Viking Line Gracella, mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

 1. Näyttää olleen oikein kiva matka. :)
  Minulta löytyy sheer love, pure seduction, midnight dare, love spell, secret charm, ja coconut passion. Kaikki on vaan niin ihania kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä oli tosi mukava ja kiva matka! :-) Ja oho sulta löytyy noita vähän enemmänkin :-D! Itseäni jäi myös hieman kaivertamaan tuo Sheer Love tuoksu, joka on varmaan pakko hankkia ensikerralla.

   Poista